Sminke dukker, der træner

Jeg fik tidligt fri i mandags, og da jeg aldrig har hold om mandagen, valgte jeg at tage en tur på løbebånd + crosstræneren, eller hvad den hedder, inden jeg skulle hjem og arbejde på min rapport.
Men når klokken ikke er mere end 14, så er der ret mange helt unge nede at træne (fandt jeg ud af..)

Noget jeg lagde mærke til (som jeg også gjorde den gang jeg var på sjælland) de her helt unge piger, med en push-up BH på, en utrolig nedringet top, og sådan ca. 30 gram for meget pudder/creme – what ever?! I ansigtet…
De her to piger, skiftede kondinations maskine hele tiden, 5 minutter ved romaskinen, 5 min på løbebåndet, 5 minutter på stepmaskinerne, 5, minutter på cyklerne (I forstår nok min pointe nu) …

De skiftede hele tiden, lige inden de begyndte at svede, du kunne tydeligt se, at sminken ville være et problem hvis de begyndte at svede, eller omvendt!? Sveden ville være et problem for sminken.

Jeg forstår det ikke? Skal man se godt ud når man træner?
Jeg syntes selv jeg ligner lort til træning, håret er bare i en hurtig hestehale, og tøjet, ja trænings tøj er da ikke ret sexet? er det?
Og ja 98 % af gangene jeg træner sveder jeg meget (dét er fedt?!) og jeg er da ligeglad hvad andre tænker, men det er vel også pointen at svede og forbrænde kalorier, når man træner, og ikke skal se godt ud, med en push-up BH osv. det er vel noget man har på i byen, og ikke et trænings center?

Jeg må være gammel, jeg forstår det ikke :D
Nå min rapport kalder (igen) ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments on “Sminke dukker, der træner

 1. Kunne ik være mere enig. det må da være spild af penge, de får jo intet ud af deres “træning”.

  du kan vist ik helt finde rundt i dagene :P “Jeg fik tidligt fri i mandags, og da jeg aldrig har hold om torsdagen”

 2. Jane, ja netop de fik da ihvertfald intet ud af det “træning” de lavede, men dem om det. Jeg smågrinte nu bare for mig selv :P

  Ja det retter jeg så lige, ups! Tak *S*

 3. Hun har vidst rapport i hovedet Jane haha..

  Jeg har godt nok også tænkt den tanke mange gange.. Det er så underligt at de har almindelig bh på.. Eller er det kun mig der har sports bh fordi der er så meget fylde??
  Jeg ville ALDRIG kunne træne uden min sports bh

 4. Tumling, ja jeg har rapport i hovedet :(

  Jeg træner også altid kun i mine sports bh´ere… Kan slet ikke holde ud at have en almindelig bh på, de hopper og gør ondt når man løber fx.

 5. Jeg tænker også at man ik ka løbe fordi de hopper.. Muligvis hvis man har to gajoler på et strygebræt men ellers så hopper og danser de jo for sig selv

 6. Det er simpelthen så kikset sådan noget. En anden ting jeg tit er stødt på i de store centre er de trunter der står flere timer på stepmaskinen på højeste niveau. Det er så en anden grad af yderlighederne. Der var en i mit første center i aalborg som seriøst stod der minimum 2 timer om dagen, og efter hvad jeg har hørt var hun trænings addict og var meldt ind mange steder og gik et andet sted hen når de smed hende ud pga. den usunde adfærd. Lidt off topic, men hun var også sådan en sminkedukke :P

 7. Anja, ja sådan kan man også vende den.
  Men ja det er sgu kikset at troppe op i et trænings center, i push-up bh, og nedringet bluse.
  Men syntes da ikke 2 timer om dagen lyder så vildt? Jeg har da ofte 2 hold på en dag, det giver også 2 timer?

  1. Men hende her var 2 timer minimum på samme maskine (step) og det var HVER! dag. Det er på ingen måde sundt. Jeg har også selv været på 2 timers hold på en dag, men der er det trods alt varieret træning.

   1. På den måde! Nej det er sgi ikke sundt. Og det kan kroppen slet ikke “finde ud af” .. Hun måtte da også have en mærkelig figur? .. Man skal jo normalt træne hele kroppen, og ikke fx. kun ben, arme og mave..

 8. Ha ha.. altså, der hvor jeg træner kan man sagtens rende ind i piger med samme beskrivelse.

  Det skal så lige tilføjes, at de bare står i små hot-pants og en sports BH!
  Alt der skriger “SE MIIIIG *FLIZ*”

  … Åh, jeg kaster op!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *