Rapport skrivning

Nadia, er lagt i seng og jeg er atter gået i gang med min rapport. Jeg har lidt over 2 sider. En små 3500 tegn har jeg skrevet, og jeg skal op på 11.000 .. Puha syntes godt nok der er lang vej endnu.
Jeg er desværre gået lidt i stå, og syntes bare jeg gentager mig selv hele tiden, skriver noget, sletter det så igen, fordi jeg ikke syntes formuleringen er rigtig, eller så er jeg bare ikke tilfreds med det jeg skriver. Og så tager det altså tid, når jeg hele tiden skriver og skriver, og så sletter det igen, heeeh ;)

Jeg skal aflevere på fredag, så jeg har ikke så lang tid igen, at løbe på .. Desværre!
Men jeg er da længere end en del andre fra klassen, nogen har først lige fundet deres emne. Håber da for dem de får nok stof samlet ind, til de kan få en 10-11.000 tegn. Jeg har ingen forventninger til min karakter på denne rapport endnu! Selvfølgelig vil jeg gerne have en god karakter, men sætter slet ikke forventningerne op efter det :) – Det er bedst sådan!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *