Rapport læsning

Jeg sidder her med 3 af mine skolekammerarters rapporter, vi er blevet delt op i grupper, af 4. Hvor vi så fik hinandens rapporter med hjem i fredags, samtidig med vores lærer fik dem. Så vi skal gennemlæse hinandens, og give konstruktiv kritik til hinanden imorgen, når vi skal have vores karakter og tilbage melding på vores egen rapport.
Jeg har med vilje ikke tænkt på min rapport i hele weekenden, for vil slet ikke tænke på jeg skal have karakter imorgen! Gisp!

Jeg skal møde ind kl. 12.00 på skolen, så jeg tager Nadia med ind på skolen, så kan hun spille på sin nye Nintendo DS XL imens jeg snakker med læreren og de andre elever, og så tager vi op ad byen resten af dagen. Jeg skal nemlig kun møde ind de 2-3 kvarter det tager, og så har jeg fri resten af dagen! YES! det er lige noget jeg kan holde til.

Tirsdag der skal jeg først møde kl. 13.00 i kolding, der skal vi til konference der oppe :)
Det er altså total godt, at gå i skole nogle gange! Hvis man ser bort fra, at jeg har taget på, af at være så “doven” … Øv

Ønsk mig held & lykke imorgen ikk´ ?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment on “Rapport læsning

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *