Model for en dag, eller?!

Jeg lovede jo i sidste uge at få smidt billederne fra min fotosession hos min kammerat op.. Da de er ret personlige, overvejede jeg nu om det var det rigtige at gøre.

Men okay har jo flashet alverdens ting på blogge her, slanke billeder osv. så det her er jo bare den pænere side ;) Det skal lige siges de på ingen måde er fotobehandlet, altså jeg er ikke gjort tynder, min hud er ikke blevet “glattet” ud eller lign. Dog er min tatovering fjernet på det nederste billede, da min kammerat skal bruge det til at vise dem :)

Er super glad for dem, kan I tro! Jeg er helt overrasket at jeg kan se sådan ud, haah!

COPYRIGHT PÅ BEGGE BILLEDER, RESPEKTER DETTE TAK!

COPYRIGHT PÅ BEGGE BILLEDER, RESPEKTER DETTE TAK!


COPYRIGHT PÅ BEGGE BILLEDER, RESPEKTER DETTE TAK!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments on “Model for en dag, eller?!

  1. Smuk komposition og jeg er især vild med billede nr. 2 – men jeg savner lidt bedre ‘håndværk’ fra fotografens side. Det er tydeligvis low key-teknik, der skal demonstreres her, men det kræver faktisk også lidt højlys og kontrast.

    Se f.eks. her http://photo.net/photodb/photo?photo_id=7015588 (tilfældigt udvalgt fra Google).

    Synes du skulle tage i studiet igen;)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *