Konferencen der gik rigtig godt..

Vi valgte på vores første skoleophold i Januar i år, hvad vores emne til konferencen skulle være, – Velgørenhed ..
Og på dette skoleophold, altså andet skoleophold, skulle vi planlægge og afholde denne konference, og seriøst! De første 2-3 møder vi havde, der sad de fleste og rystede på hovederne og sukkede, for der var virkelig drama, alle skændes om de mindste ting, hvem der skulle hvad, og hvorfor.
Ud fra de første møder skulle man ikke tro det skulle blive sådan en succes som det blev :D
– Vi fik megen ros, og vores ene lærer var helt begejstret og helt oppe at “ringe” og mente bestemt det var et 10 tal værd! .. (Ja vi skal skam også have karakter for denne konference..)

Vi havde 59 gaver, hvor der var flere i en .. Det var alle sponsor gaver, vi havde fået sponsoreret fra forskellige butikker i Sønderborg, Aabenraa og Tønder .. Det var helt vildt hvad vi havde skaffet –  sengetøj, sko, gavekort (på 100, 150 og 200 kr), malerier, pynteting, sokker, undertøj, smykker, vin og chokolade osv.
Alt sammen noget folk gerne ville vinde, i den tombola vi havde stillet op, hvor man skulle betale for nogle lodder, hvor overskuddet så går til velgørenhed. Vi havde 3 foredrags holdere fra forskellige organisationer, hvor de hver havde tid til at tale for deres sag, og der efter var der debat.

Jeg stod i “mad” afdelingen, og solgte sandwich og sodavand til en 10´er, og kage og kaffe/te for en 5´er .. Folk var meget imponeret over hvor billigt det var, men meningen var jo “bare” at få solgt en masse, så vi kunne skrabe penge ind til velgørenhed :)
Der blev alene for maden samlet omkring 700 kr ind, så det er bare skønt!

Jeg deltog også i vores tombola med 6 lodder, men jeg vandt sgu ikke en skid ;) En fra klassen, hans mor vandt bare 5 gevinster, ha ha :D (og det var uden snyd osv. hun var helt flov til sidst over at række hånden op, hehe)

Alt i alt, har vi vidst et overskud på 3500 kr, men det ved vi mere om imorgen, når vi for talt det hele sammen ;)

(Billede 2, gavebordet kan ses til venstre i billedet, hele bordet er fyldt med gaver!)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *