Identitet “stjålet”

Jeg er helt målløs!!
Anne , skrev til mig for nogle timer siden på sms, om jeg havde skrevet noget til AM i hendes gæstebog, nej det havde jeg ikke svarede jeg. Jeg har ikke besøgt hendes blog osv, siden jeg skrev mit Farvel og tak indlæg i August måned.
Jeg klikkede så alligevel ind for at se hvad der var blevet skrevet, da det tilsyneladende skulle være mig der havde skrevet noget.
Ja og jeg var heldig at tage et print screen af det, for kort efter var beskeden slettet.

Som I nok kan se, er det skrevet som var det MIG der havde skrevet det, men for det første skriver jeg aldrig webmor.dk med bindestreg (mere, det er snart 1 år siden jeg gjorde det) og så staver/skriver jeg da ikke sådan?
Ja og AM hun har selvfølgelig svaret der inde, og svinet mig til (måske forståeligt nok) … Det er heller ikke dét det skal handle om. Det skal handle om, hvem fanden der sidder og udgiver sig for at være mig, og prøve at skabe sådan noget prinsesse drama fis igen! Jeg gider det ærlig talt ikke, derfor jeg stoppede med at klikke ind på den blog osv.
Men når der så er andre der tilsyneladende udgiver sig for at være mig, så bliver jeg sgu gal! Hvad fanden ligner det da?! Jeg ønsker ingen skænderier og bitch-fights igen! …

Jeg vil bare lige “advarer” andre, om at der måske er en eller flere (!?) der åbenbart udgiver sig for at være mig, så hvis i får sviner beskeder eller lign, er de IKKE fra mig af!
Denne besked til AM, er IKKE fra mig..

Kæft hvor er jeg hidsig lige nu!!!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments on “Identitet “stjålet”

  1. Holy fuck, hvor er det plat altså.. Nogle mennesker er sgu da ikke helt gamle nok til at begå sig på nettet. – der må da ha været en IP, man kunne have undersøgt lidt nærmere eller sådan noget, så kunne man måske finde ud af hvem det var, der troede det skulle være underholdende at “lege” andre..

  2. Nej nemlig.. Da jeg så det tænkte jeg også..Sådan skriver Belinda aldrig og hun skriver heller ik sin side med bindesteg!! Men ja det har folk også gjort ved mig overfor Gizmo :( Virkelig nederen!!

  3. Er glad for du lige fik taget et Print Scrn af det… for gæstebogen er nu ryddet op! =D

    For mig at se, ser det ud som om at vedkommende ikke er ret gammel! Ja, nu er jeg ikke inde i ret meget, men hvem fanden er Emma? He he..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *