Hvad er det der sker med mig?

Hvad er det der sker med mig?
Jeg forstår det ikke, dagene er så lange, tiden slæber sig afsted. Jeg føler absolut ikke der sker noget som helst i mit liv, jeg er træt af min hverdag, træt af at være alene, træt af skolen, træt af at være familiens sorte får, træt af at være en dårlig mor, træt af at have det sådan her, træt af mig selv, træt træt træt træt…!

Jeg har alt for mange tanker i hovedet, som jeg slet ikke kan styre – og som jeg slet ikke kan få svar på, og nogle af dem, nok aldrig!

Jeg kan slet ikke overskue noget som helst, alt ser bare så håbløst og umuligt ud. Jeg sidder og græder nu, … Jeg har brug for at der er en der vil holde om mig, nusse mig lidt, vise lidt kærlighed, og give mig tryghed og varme!
Men ja det er der sgu ingen der vil, for en kæreste har jeg ikke, og de venner/veninder jeg har, ja det er svært at forklare.
Jeg har også modtaget en masse beskeder på sms, facebook, twitter osv. med søde ord. Men jeg kan ikke magte, eller overskue at svare nogen af jer.

Jeg kan simpelthen ikke rumme mere…

Undskyld, undskyld, undskyld!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

5 comments on “Hvad er det der sker med mig?

  1. Øv søde, er ked af at høre du har det sådan. Der er ikke så meget jeg kan skrive for at du får det bedre, men et cyberkram skal du have alligevel. Har du overvejet at snakke med lægen? Tænker bare om du måske kunne være på vej ud i en depression? Kæmpe knus

  2. velkommen i klubben smukke.. MEn har du brug for at komme langt fra og ik så langt væk som i syden er der altid plads til dig i min gæsteseng.. Du får ovenikøbet eget værelse =D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *