Fridag og rapport skrivning

Jeg har en fri dag i dag .. Jeg nyder det :)
Men jeg kan ikke nyde det 100% for jeg sidder og arbejder med min rapport, jeg skal aflevere d. 17 september. Jeg har fået formuleret min idé, mit mål og en problemformulering, så får jeg lige min lærer til at læse det igennem imorgen. Om han mener det er helt hen i vejret.

Rapporten må kun fylde imellem 5-7 sider, det er altså ikke meget, hvis man skal have en del fakta osv. med .. Det er en minifag prøve som de kalder det, så vi lære af vores fejl nu, og ikke til den endelige fagprøve næste år. Tænk næste år, faktisk i dag! 1 september 2011 der er jeg færdig som administrations elev, og kan så kalde mig både overkonstabel og administrations assistent :D Wohoo … Det er lige 2 lønhop til mig, om præcis 1 år! Yay!

Jeg skal ind i byen om lidt når kl. runder 14.15 skal jeg mødes med nogle fra klassen, vi skal samle sponsor gaver ind, til vores konkurrence, når vi afholder vores konference her d. 22 september, hvor emnet er velgørenhed! Så kryds lige fingre for at vi får fat i nogle lækre sponsorgaver ;) Tak! ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *