Forbudt kærlighed?

Kender I ikke alle det, man ser det ihvertfald ofte i film. Det der med at ex kæreste finder sammen med bedste vennen/veninden!

Og så er der drama..!
Men er det også sådan i det virkelig liv?
Jeg kan ikke lige finde nogen i min vennekreds, hvor nogen har fundet sammen, med venindes ex.
Jeg ved faktisk ikke hvordan jeg selv ville have det, hvis en af mine veninder kom sammen med en af mine ex´er .. Det kommer nok an på hvor lang tid efter, det er, og hvordan det er foregået osv. Men på den anden side, hvorfor skulle man tage en venindes ex? Der er tusind andre fisk i havet ikke?
Jeg ville nok have det rigtig skidt med, hvis en af mine veninder, ville være sammen med en af mine ex´er .. Jeg tror nu ikke jeg ville komme sammen med en af mine veninders ex´er, fordi man kender jo ligesom alle hans “fejl” osv. for det er jo sådan noget piger snakker om, ikk? og grunden til de slog op, kender man jo også, så hvis han nu virkelig var en skiderik, så hvorfor komme sammen med ham, og få samme tur som veninden?

Og hvad med venindens store/lillebror, ville det ikke også bare være for mærkeligt?
Sådan en historie kender jeg heller ikke, men det er ofte sådan noget man ser på film. Men altså igen kan jeg kun svare på, hvad jeg selv ville syntes.
Fx. ville jeg blive ret frustreret over en af mine venner ville være sammen med min lillesøster, for altså hun er min lillesøster, jeg vil altid beskytte hende, ikk? Og uden at det skal lyde forkert, så er ens egne venner, måske ikke lige egnet, fordi man har set dem fra så mange forskellige sider, skide fulde, de dumheder de har begået, hvordan de har behandlet tidligere kærester osv.

Jeg syntes bare generelt ikke, man skal være sammen med vennens/venindes ex, eller søster/bror ..

Er der nogen der læser med, der har en historie eller to de vil dele? Eller bare en mening ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments on “Forbudt kærlighed?

 1. Uha der er så sandelig heller ik nogen af mine veninder der ska komme og fortælle de har noget med en af mine X’er.. Det er ik okay synes jeg..

  Nu kan jeg ik helt sætte mig ind i det med ens venner kommer sammen med en af mine søskende.. Har aldrig stået i situationen..
  Til gengæld var min ældste lillebrors far og vores mor sammen.. Nu er hans søster og min mors bror sammen.. ELler det har de været siden jeg var barn men det er også en lidt mærkelig fornemmelse hehe.. Men de er glade for hinanden så er det fint.. Og ja jeg er hos dem dagligt men stadig når jeg tænker over det er det lidt sjovt haha

 2. Jeg ville nok ikke være sammen med mine veninders ex-kærester. Som du siger kender man alle hans fejl og grunden til de er slået op – selvfølgelig kunne han også ha’ været sød nok, men det fungerede bare ikke. Puha… det er egentlig et svært spørgsmål :)
  Søskende … hmm… det ved jeg egentlig ikke. Jeg har oplevet en af mine “ex-veninder” kom sammen med min bror. I forvejen havde hun ikke været særlig sød imod mig og var den type der stjæl – det år blev et helvede for både mig og min bror. Jeg bad min bror om at holde sig væk fra hende. Jeg endte med at få hende på nakken, og blev chikaneret konstant af hende OG hendes fætter, fordi jeg til at starte med bad min bror om at holde sig væk + vi på det tidspunkt kørte aviser sammen. Så jeg var nød til at ringe og hører min bror ad hvornår han kom hjem og om han egentlig havde tænkt sig at køre de aviser ud på HANS dag. Det bragte hans førnævnte ex-kæreste i kog åbenbart. På det tidspunkt var jeg også medlem af arto hvor de sendte knap så venlige beskeder til mig. Efterhånden kom der ro på mellem mig og hende – for jeg gav op. Men selvfølgelig var det ikke godt for min bror – han endte med at have kontakter til stofmisbrugere og tyve. Jeg er 90 % sikker på han også har taget stoffer i en periode – men jeg har aldrig fået ham til at sige det. Synes bare det var nogen underlige kontakter at ha’ hvis ikke han har et formål med det (kontakter han havde fået igennem hende). Derudover endte hun jo med at være ham utro flere gange. Da de begyndte at komme sammen havde jeg sluttet mit venskab med hende.
  Der vil ihvertfald være en stor forskel på hvem af mine veninder de kommer sammen med vil jeg sige…

 3. Mig og mine veninder har aldrig sådan .. aftalt, at vi ikke måtte være sammen med hinandens ekser. Fordi det ved man bare, at man ikke gør. Veninders eks er forbudt område, ifølge mig. Ved godt det lyder som en kliché, men den gælder stadig. HVIS nu der skulle ske det, at jeg blev helt væk i min venindes eks, og virkelig gerne ville ha’ ham og det var gengældt, og man havde snakket med veninden om det og det var okay med hende – så ville jeg stadigvæk ikke kunne gøre det. Fordi jeg bare kan føle, hvor nedern det alligevel må være, at vide at ens bedsteveninde er sammen med ens eks. Men ja, det er bare min mening :-).

 4. Hmm… Det er bare ualmindeligt træls, hvis ens veninde så har været én i forkøbet og har datet samtlige af de fyre, som man har været vild med siden tidernes morgen :/

 5. Jeg har faktisk prøvet at min storebror var kæreste med en af mine veninder. Det var dengang vi var omkring 14-16 år, så det er nok ikke så relevant i den sammenhæng :-p Jeg har også prøvet at have en kæreste, som endte med at vælge min storebror som kammerat fremfor mig som kæreste (han syntes åbenbart det var mere spændende at tilbringe tid med min bror end mig).

  I forhold til det med venner, har jeg flere i min vennekreds, som er “hoppet på limpinden” i forhold til at tage en “brugt” (tøhø) pige eller dreng i vennekredsen. Der tror jeg at jeg har det ligesom dig Belinda – det ville være lidt underligt hvis det var mig.

 6. Jeg har haft to kærester i mit liv. Begge har slået op, for derefter at flytte sammen med min (på det tidspunkt) bedste ven. Den ene endda efter 4 år sammen.

  Og jeg kan godt sige, det er det værste man kan forestille sig. Alt det, som du har lavet med dine kæreste gennem den sidste lange tid, ved du at hun nu laver med en anden. Hygge, nusse, kysse, sex osv. – det er det værste!

  Efter at have oplevet på det egen krop og sind, vil jeg aldrig nogensinde kunne finde på eller bare overveje, at være sammen med en person, som en ven havde været sammen med. Aldrig nogensinde. Ligemeget hvor forelsket jeg var i hende.

 7. Jeg er jo så den heldige hvis veninde lige valgte at finde sammen med min ekskæreste. Dette kostede et “nyopostartet” venskab med min eks kæreste + en veninde :(

 8. Well.. nu har jeg selv kommet sammen med og boet med en fyr i 1½ år.. (sluttede i sidste weekend), som en tidligere veninde havde været sammen med. Bemærk tidligere veninde. Men hun havde bare kysset lidt med ham i byen. Ikke noget seriøst. Plus så var det over 1 forinden, jeg overhovedet mødte ham.

  Men ja, jeg spurgte hende faktisk om hun var okay med det, inden den overhovedet blev noget seriøst.

  Men jeg kender flere, hvor pigerne har hoppet på eks’ens kammerat, lige efter et forhold. Er mænd bare dumme?
  Har ikke oplevet det den anden vej rundt.

 9. Ja, jeg er så gift med min bedste venindes storebror :-) Så det ser jeg intet problem i og det gør heller ikke min veninde. Synes det er fantastisk at have fået min bedste veninde som familie og vores børn nu er fætter/kusiner.

  Må nok indrømme i mine tidlige ungdomsår hoppede jeg en gang fra kæreste til kærestens bedste kammerat. Ikke noget jeg er vildt stolt over :-(

 10. Har desværre prøvet det der med en eks kæreste og en bedste veninde. Det skal lige siges det er ikke særlig sjovt, når man stadig har følelser for sin eks, og bedste veninden ikke er helt sikker på sine følelser overfor ens eks. :O Vi havde været sammen lidt over syv måneder også dropper han mig, fordi han hellere vil have hende.. Jeg kunne se på ham han havde det svært, for jeg var ked af det, og han ville ikke såre mig, fordi han stadig havde følelser for mig?
  men samtidig ville han jo heller ikke såre min bedste veninde, han vidste godt vi snakkede om det.. Det var min bedste veninde?
  Det sluttede så med at i sommerferien var vi på ferie sammen i tre uger.. det er så en længere historie for hvorfor. Vi havde noget kørende siden starten af sommerferien, men hun måtte ikke vide det. Hendes familie kom så g besøgte os et par dage på ferien hvilket jeg ikke var særlig tilfreds med.. :(
  da de tog hjem, og siden der har de så ikke haft nogen kontakt, jeg ved ikke helt hvorfor.. men nu er vi sammen igen, og har været sammen
  Over et år.:-)
  En anden histore indblandet i den jeg lige har skrevet var mens vi var fra hinanden og kun havde noget kørende kunne jeg lide hans bedste ven, det vidste han godt, og det viste sig så at hans bedste ven også havde følelser for mig. Rimelig trist for min eks prøvede jo og spolere det da det jo var hans bedste ven. Nu sidder jeg her og har følelser for hans bedste ven (Igen!) Og kan ikke gøre noget ved det fordi afstanden er for stor og jeg går på efterskole!
  Snakker tit med min nuværende bedsteveninde om det. Hun forstår mig, men kan godt se problemet, og prøver og få det hele til og hænge sammen.. :-)

 11. Jeg synes nu ærlig talt man skal have lov til det. Vi er jo voksne mennesker. Måske nok ikke lige med det samme, men især hvis der er gået lang tid, og ens ven/veninde allerede har fundet en ny partner, så kan jeg ikke se problemet. Man kan jo ikke fortælle folk hvem de skal forelske sig i.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *