Det er herligt..

I går startede jeg igen ude på flyvestationen i uniform og det hele. Selvom der var lidt “startvanskeligheder” med et møde der var aflyst, som jeg ikke havde fået af vide, og jeg mødte op det sted osv. så var dagen i går rigtig god!
Det er nogle søde mennesker jeg skal arbejde sammen med de næste 4 uger, og jeg har virkelig savnet det militære i min hverdag, de 4 måneder ude i byggestøtte centeret, har været rigtig gode, har fået 2 dejlige veninder og havde nogle gode måneder, men jeg er altså en pige der godt kan lide at arbejde inden for hegnet :) Det har jeg fundet ud af nu!

I dag skal jeg på “Generel militær efteruddannelse” som ved os kaldes GME, og ja efter hvad jeg ved, skal vi skyde med pistol, gevær og “lege” noget der minder om paintball kamp, med vores gevær ;) Så det skal nok blive spændende, jeg har i trukket mig min kamp uniform, og skal om lidt afsted imod arbejdet, selvom kl. kun er 06:41 – skal have hentet mit basis bælte som ligger i en anden aflåst bygning, og skal stille 07.30 sharp! Så må snart hellere komme ud af døren :)

Ha´ en fantastisk dag alle sammen, det vil jeg :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

3 comments on “Det er herligt..

  1. HARJ Belinda :-D Dette har absolut intet med dit blogindlæg at gøre, men kunne du måske have lyst til at lave et lillebitte (15sek) videoklip hvor du annononcerer nominerede i en kategori til DWC Awards 2010? Det er bare noget i retning af: “Og de nominerede er…” du skal sige :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *