På tur med arbejdet..

Jeg har i dag været med mit arbejde på tur. Først var vi i Løgumkloster for at hører og se et klokkespil, der efter var vi henne og se Løgumkloster kirke.. Og jeg må altså sige hende guiden, hun var altså for mærkelig! Jeg er helt 100 på, at hun tændte på munker, .. Den måde hun fortalte om hvordan de gjorde ditten, og hvordan de gjorde datten i 1800 og hvidkål osv. det var på sådan en mærkelig måde, så intens, og hun levede sig helt ind i det, og smågrinte af de ting man havde fundet ud af om munkerne, fra 1800 hvidkål .. Og hvor kloge de var osv.. Ej altså så facinerende er det nu heller ikke, eller det syntes jeg nu ikke det er ;)

Efter kirketuren, fik vi noget dejligt mad.
Der efter gik turen ud til møgeltønder, vi skulle ind og se Schackenborg slot, og jeg begriber ikke – at man skal betale for det.. Du kommer ind ad den fine port, og får lov at stå 500 meter fra deres slot (de var ikke engang hjemme, tsk) og så får man lov at gå ned af en have-gangsti, et eller andet.. Og så er man ude igen. Ej okay man hører også på en gammel madamme snakke i 30 minutter om Joachim, Alexandra, Joachim og Maries bryllup osv. (YAAAY – øhm?!)
Er dog helt vild med Joachim og Maries monogram – Syntes det er total sødt ;D

Der efter gik turen ind igennem Møgeltønder by, hvor vi så på meget gamle huse, der var fredet – var meget vigtigt at få af hvide, af endnu en guide..

Altså jeg havde en hyggelig tur med mine kollegaere, slet ikke det ;) Men det vi skulle se, var måske ikke lige noget jeg fandt så spændende ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *