Motion ..

Jeg nyder min sidste ferie dag, i dag.. *suk* Allerede er min ferie slut!
Jeg har været inde i Aabenraa, og købe et par lækre løbe tights, og de er bare lækre! De andre jeg har, fandt jeg ud af sammen med ekspedienten fra Sportsmaster, nok var herremodeller, fordi de sidder så højt! Sgu da for meget!
– Okay okay, fik dem billigt via arbejdet, men troede sgu ikke det var herre tights jeg løb med, men nu giver det bedre mening hvorfor de sidder sådan som de gør :)

Jeg har smidt dette billede op, fordi Jenni siger jeg skal ;D .. Hah!
Så I fik også lige et billede af min nye tank top, jeg har købt til at træne i, vor´herre bevars, 25 kr! Har også en i blå med en abe, total cute!

Jeg var faktisk først inde i Intersport, de havde nogle rigtig fine tights også, men for det første, kunne ekspedienten, ikke finde vej hen til bukserne først, så viste han mig herre modeller, og en anden ekspedient, måtte komme ham til undsætning! Ja så kunne det da være lige meget, så jeg smuttede hurtigt ud der fra, og op i Sportsmaster, hvor den sødeste ekspedient fandt disse super lækre tights til mig, de sidder lige som de skal!
De er lavtaljede, tynde, behagelige, og der er lufthuller ved knæhaser, lænd osv.
Alt andet, som de andre ikke er ;) jo de andre jeg har er også 3/4 .. Haah!

Jeg skal op og træne her om ikke så længe, mit mave/balle/lår træning starter godt nok først 18.30, men jeg tager lige en tur på løbebåndet inden, en 5-10 km eller sådan, nu ser vi lige hvad mine lår mener ;) Jeg har stadig sygt ondt i mine lår efter min 8,3 km løbetur i søndags (ikke løbebånd..) 
Og jeg var til spinning i går, og det gik nogenlunde, men syntes de er mere ømme igen i dag, hehe .. Godt at fredag bliver hviledag, for imorgen er der heller ikke tid til hvile, der har jeg mit yndlingshold! Puls & Styrke! Wohooo!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

11 comments on “Motion ..

 1. Det sjovt så nemt det er at ta’ fejl af herre og kvinde tøj når det kommer til sportstøj.. Det er lykkes min svigermor 2 år i træk at købe kvinde tøj til hendes sønner.. Først år var det et par kvindebukser til Thomas bror.. Han undrede sig over hvorfor han ikke havde så meget plads foran.. (haha) og andet år var det så en jakke til Thomas som var ret lille og smal i det.. Var så os en til kvinder.. Hihi..

 2. Tanja ja det er måske rigtig nok, men en ekspedient i en butik, skulle da gerne vide forskellen ;)

  Og dem jeg har fra arbejdet, dem prøvede vi ikke engang eller noget. De blev bestilt via en folder, hvor vi bare skulle sætte kryds ved str. osv.
  Men okaii fik 2 par tights, og 2 par løbe t-shirts, gratis så jeg klager ikke :) bare ufedt at vide man løber med herretøj, haah!

 3. Det kan da også være det var unisex? :)
  Så det er til begge køn.

  Men ellers; måske har militæret endnu ikke lavet træningstøj til kvinder :P de er sgu lidt bag ud ;D

 4. Bøgh Tosse ;)

  Rikke – Jo vi har kvinde idrætstøj, men det her blev bestilt via sportsmaster, eller intersport eller sådan noget vojens, hvor vi fik det hele billigere, fordi vi var så mange der skulle have ;)

 5. Elsker bare når ekspedienter ik har styr på deres varer ;)

  Du er sku da smækker lækker i det tøj, sig mig en gang du sagde du ik kom i en small !! Du ser da tynd ud!

 6. Louise, kan så oplyse dig de bukser ikke er en Small ;) ha ha ..
  Men det går da den rigtige vej, men i en small kommer jeg næppe, og ikke i bukser da, og nok næppe i en bluse, har jeg for store boobies til ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *