Kortspil, er farlige …

Ja kortspil er farlige, hvis man drikker samtidig :)
Det fandt jeg ud af i går aftes, da jeg drak mig fuld, hehe .. Skulle jo i byen som single, for første gang i laang tid.
Vi havde bare siddet lidt og drukket og hyggesnakket osv. men så skulle der nogle kort på bordet, og spillet blev halv tolv, og jeg er normalt pisse dårlig til det med kort, og spil, især når der så er slurks på højkant.

Jeg drak morgan og cola, og de andre drak øl, så jeg syntes nu egentlig det var lidt snyd, når jeg skulle drikke 5 slurk, iforhold til dem.
Men okay haha 2 forlod festen da vi kom ned i byen, og havde været der max 30 minutter, men de var også ret så stive må man sige, så klogt valg de nok gjorde, da de vendte næsen hjem ad :)

Til sidst endte det med at det kun var mig, og 2 andre knægte tilbage, og vi tog ned på Sky club, eller vi tøver en del med at betale antréen, for vi får afvide af en af dørmændende at der kun er en 5-8 mennesker der inde (Aiiiihh)
Jeg snakker lidt med en “et eller andet ansvarlig” for klubben her, og han siger vi kan få en gratis drinks hvis vi går ind, tjae det siger man vel ikke nej til ? .. Eller helt gratis var den jo ikke, vi måtte jo betale antré ..

Lidt efter, er det kun mig og Bobo tilbage, og vi går tilbage til en anden bar, der er imellem tiden strømet til med mennesker der, og jeg møder også et par jeg kender, men omkring 02.20 i nat, måtte jeg gå hjem. Stedet, var simpelthen så varmt efterhånden, og så mange mennesker, man knap nok kunne stå i fred med sin drink, og jeg var ret så fuld, så alt den varme og mange mennesker op i mit hoved, kunne jeg slet ikke kapere! Så hjem ad det gik, og jeg sov ret hurtigt ;)

Og jeg hverken kastede op, eller har tømmermænd i dag, den har bare stået på sofa hygge, med film, “den gyldne måge” mad, chips og dip, og en masse, masse cola.. Vi har rigtig hygget :D

Jeg sidder her, og kl. er snart 22.30 og jeg burde måske gå i seng, skal jo på arbejde i morgen, men er ikke træt! Det er sgu lidt irreterende, men måske jeg også skulle spise noget aftensmad snart, eller så er det vel nærmere nat mad nu?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *