Hjemme igen

Jeg er hjemme igen, efter en impuls tur til Sverige ;)
– En gammel ven, skulle kører nogle motorcykler til Sverige, og jeg ville gerne gøre ham selvskab, så sådan lidt tjuhej tjubang, fik jeg sagt til min kollega jeg holder fri fredag, fordi jeg skal til Sverige, hun ønskede mig en god tur, og jeg skyndte mig hjem for at pakke min taske, jeg skulle også nå til frisør inden osv.
Efter en dejlig klipning, og hårkur med hovedbunds massage, (aaaaah..) Var jeg mere end klar til en tur til Sverige..

Vi hyggede os utrolig meget på turen, tror ikke der var den ting i verden, vi ikke fik snakket om. Jeg grinte simpelthen så meget, at jeg fik ondt i kindben og kinder ;D ..

Det var en tur på små 1100 km, og jeg kom hjem igår kl. 2215, og tog afsted kl. 1700 fra Danmark i torsdags.
De chauffører skal jo holde hviletid, midt i det hele og sådan, men vi fik det nogenlunde til at passe med hvornår vi skulle spise, og tisse og alt sådan, så det var ikke så slemt ;)

På vejen hjem, skulle vi forbi den største slikbutik jeg har set, ever! Den er endda lavet som en flyvemaskine (har selvfølgelig billeder til jer).. Tror vi fik en 12-1300 gram slik, for 40 svenske kr. som er mindre end den danske kr :) .. Total GUF!!! Uhmmm 

 

 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments on “Hjemme igen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *