Godorgen & Gaaaaaab

Ja jeg kan pt. sove til kl. 7.00 nu hvor Nadia er hos sin far, og jeg er i skole og først skal møde 08.30 :D wohoo luxus ..
Startede i fredags, men det var bare sådan lidt velkommen tilbage, 1 times undervisning og så farvel igen. Vi startede så rigtigt op i går, og hold da ferie, jeg skal vidst have en del colo´ere med i dag, så jeg kan holde mig vågen med den smugle koffein der er der i .. Det er længe siden jeg har prøvet noget kedeligt!

Lærerinden, hun var helt forvirret, og byttede ofte om på hvad opgaver hun mente vi skulle lave, blandede sig i vores gruppearbejde osv. hun var faktisk bare pisse irreterende! Og jeg er ikke ene om den holdning, da jeg var med ude og ryge (bare være der, ikke ryge) der snakkede vi om hende, og nok 85 % af dem, hvis ikke 90 % .. brød sig ikke om hende!

I dag skal vi have en ny lærer, og et nyt fag – Sagsbehandling *Gaaab*

Men jeg er væk igen, skal jo i skole ;)
Ha´ en god dag alle sammen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *