Godmorgen

Godmorgen!
Da mit vækkeur ringede kl. 05:50 i morges, var jeg helt rundt på gulvet, kunne bare hører alarmen i mit hoved, men ikke rigtig orientere mig om hvor det kom fra, og hvorfor..!
Jeg satte mig op i sengen, og kiggede forvirret rundt, øjnene var meget tunge. Jeg må have lagt meget uroligt i nat, for jeg lå helt ovre i højre side af sengen, hvor jeg normalt altid sover i venstre – og bliver der over. Puderne var også faldet på gulvet!
Jeg sover som sagt altid i venstre side af sengen, og når jeg hele ugen har været vant til at have en sovende ved min højre side, har jeg nok manglet ham i nat, hvor jeg sov alene :)

Jeg glæder mig til weekenden, der skal jeg nemlig til LAN party, sammen med nogle dejlige tøser her fra nettet. Det skal nok blive total rå-tøse-hyggeligt ;)

Har også fået tilsendt lidt billeder fra den store teltfest jeg var til i lørdags, dem skal jeg nok lige få lagt lidt ind af senere i dag, når jeg kommer hjem fra arbejde ;D

Skal også have Nadia musen i dag, men kun til fredag desværre, kan ikke have hende med til LAN, så hendes far har været så venlig at tage hende i weekenden.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *