Farvel & “tak” …

Kan I huske jeg skrev en besked som lød sådan her (På både twitter og facebook)

Det fik jeg så et ret så nedladende svar på! Fra en person her på nettet. Det er ikke direkte skrevet til mig! Men, lige før, eller efter hun havde skrevet det “svar” .. Var jeg slettet fra hendes facebook og twitter..

Jeg snakker så med Q (kalder vi hende) og hun var lige så forarvet og målløs som mig! Hvordan kunne man skrive sådan om/til en, der allerede i forvejen lå ned, efter kæresten var skredet? Man sparker da ikke til en der allerede ligger ned?
Q kontakter hende så, og får et svar tilbage, om at den besked ikke var skrevet til mig, men få minutter efter kommer der denne besked på twitter.

Jeg har fået nok af hende! Mere end nok!! Så jeg har blokeret hende på twitter, facebook, og slettet hendes link fra min blog! Gider simpelthen ikke finde mig i sådan en opførsel, hun må virkelig have set sig sur på mig! Selvom jeg ikke brød mig om en person, ville jeg sgu aldrig, aldrig sparke til vedkommende når han/hun allerede lå ned, er det ikke almindelig pli, og god opførsel..
Men okaii det har hende kære *%&#¤%)!”# ikke …


Så ud, ud af mit liv med dig! .. Din dumme møg kælling! – Ja jeg må godt sige sådan, for du er fandme for styg!
Prøv evt. at se på din egen krop, før du er efter min, det er ikke mig der har en røv på størrelse med fyn – Danmarks største rasteplads!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 comments on “Farvel & “tak” …

 1. Hehehe, godt skrevet søde :P Og tror da nok at vedkommende er indehaver af rekorden for flest mulige tudeindlæg i hele den danske blogosfære, og så er det man tænker at man måske lige skulle kigge på sig selv inden man er efter andre. Så nedladende og uintelligente mennesker er ikke værd at bruge sin tid på, de må sgu bare ud!

 2. Jeg synes da ikke, uanset hvad, at man kan tillade sig at skrive sådan noget, som vedkommende har skrevet til dig – til nogen – EVER! Hvad sker der oveni hovedet på vedkommende? – INTET ÅBNEBART!

  Men ja, det er da ufattelig, at vedkommende ikke er mere voksen!!

  Det er lidt.. “jeg er kun 11 år” måden at skrive ting på!

  Synes heller ikke du skal finde dig i det OVERHOVEDET.. tænk, at nogen kan synke så lavt.. Jeg græmmes!!

 3. Godt skrevet!! Og det er simpelthen for groft af vedkommende at skrive sådan! Det kan man altså virkelig ikke tillade sig, som de andre skriver, det er virkelig en lille teenage piges mentalitet hun holder sig!! Jeg forstår så udemærket godt at du har valgt at slette vedkommende! Thumbs up!

 4. Nu synes jeg lige I kællinger skal tage en slapper.. Belinda ALT handler altså ikke om dig, thats life.. get over it..

  Jeg ved hvem du hentyder til og når du selv sviner til så får du af samme skuffe tilbage.. så husk at skrive om andre som du selv vil behandles..
  Jeg har ikke noget imod dig, men jeg bliver fandme gal når du skriver sådan til en, jeg kender personligt, når du selv ikke kan finde ud af at snakke ordenligt.

  Kast ikke med sten når du selv bor i et glashus, husk det, ellers vil det fandme gå meget meget galt for dig.

  Fra andre sider end Q`s, har jeg hørt ikke helt så gode ting om dig. Og husk igen jeg har intet imod dig, og du vil selv blive pisse sur hvis en du kendte blev svinet til..
  Så husk lige hvordan du skriver ikke..det andet er for grimt, og du er ellers en køn pige.. men du bliver grimmere af at lyve og svine andre til.
  Så selvom folk skriver grimt til dig, behøver du jo heller ikke.. det siger mere end dig end det siger om de folk der skriver grimt.. ikke sandt?!

 5. Og for det andet, hvem siger det lige er dig personligt hun hentyder til..
  Er det ikke bare generalt en livlig fantasi du har dig, belinda.

  Og ang. med I mener hun skriver tudeindlæg. Har I lige tænkt på hende I SÅ GROFT TILSVINER, ikke har haft det helt let.
  Men hvis I mener jeres lille liv er så skide perfekt, så hold da jer for jer selv.
  Jeg VED hvordan hendes liv har været, og ikke alt er en dans på roser..

  Sådanne tøsepiger som jer, burde vide bedre, men det gør I åbenbart ikke, og det synes jeg er barnligt..

  Husk der skal være plads til alle på nettet, og hvis man skriver noget grimt så får man det sku tilbage i hovedet..

 6. Dorthe: Hvis du mener sagen er misforstået, ville du da have mere gavn af at skrive pænt, i stedet for at begynde at tilsvine os alle.

 7. Syntes da du selv er rimelig godt til at svine folk til der ligger ned! At svine en anden person til ved at kommentere at de har en stor røv er sgu da på børnehaveniveau!!!
  Grow the fuck up!

 8. Dorthe: Jeg vil lige blande mig her. Jeg har stort set aldrig snakket med nogle af dem, men jeg følger begges blogs, og jeg har set med fra sidenlinjen fra det hele ligesom eksalerede. Specielt da det begyndte og handle om dyrlægeregninger etc. Og jeg har længe haft mistanke om, at det var Belinda der blev skrevet om fra denne twitter. Men jeg har vel også en livlig fantasi? Synes bare det er suspekt med alle de “tilfælde”.

  Og hvis man har et perfekt liv, har man vel lov til at reklamere med det, så meget man lyster.

  Og ja, vedkommende skrev selv nogle not-so-nice ting om en ukendt person på twitter. Og så må man forvente, at man nogle gange får samme smøre igen. Også selvom det ikke kommer fra den forventede. Hvis man vælger at skrive mundbræk om andre på nettet, må man gøre det så tydeligt, at man enten ikke er i tvivl om hvem det handler om, eller også skal man bare lade være, med mindre man – som du siger – vil have af samme skuffe. Nogle ting skal man bare ikke offentliggøre på nettet, dette var måske en af dem?

 9. Citat: “Husk der skal være plads til alle på nettet, og hvis man skriver noget grimt så får man det sku tilbage i hovedet..”

  Er det ik lige præcis det som Belinda illustrerer? Tilbage i hovedet på afsenderen? Kunne være fristet til at gøre det samme hvis nogen sagde sådan om mig :) Nu er det jo også yderst sjældent jeg har set Belinda “svine” nogen, så mon ikke grænsen bare er nået? Anyways, ikke noget jeg vil diskutere mere, synes det er usmageligt hvad der er sket og så kan man koge al den suppe på det, som man ønsker eller man kan også lade være ;-)

 10. Jeg har, som Cecilie, også set med fra sidelinjen. Og synes også det er påfaldende mange gange, vedkommende har skrevet noget på twitter, som uden tvivl var hentydet til Belinda. Men ja, min fantasi er nok også ved at løbe af med mig.

  Hun HAR jo skrevet det om Belinda. Hun er jo blevet spurgt af Q, som fik svaret, at det var Belinda hun hentydede til. Meget mystisk, at vedkommende så digter andre historier. Men jeg skal ikke gøre mig klog på, hvorfor man overhovedet vil vælge at poste sådan en sviner på twitter. Uanset om den så var til Belinda eller ej.

  Bare fordi man har haft et hårdt liv, giver det ikke vedkommende ret til at være et svin overfor andre!

 11. Jeg gider ikke blande mig og holder min mening for mig selv! Jeg har ærlig talt meget andet at bruge min energi på end at kaste med mudder på folk på nettet, som man aldrig har set.. så Dorthe, back off, og styr dig med dine anklager om mig! Du kender mig ikke, og jeg ved ikke hvem du er – men lad være at blande folk ind i ting hvis du ikke har styr på dine facts! Tak.

 12. Der er besked til dig under privat på Twitter da jeg ikke synes alle skal blande sig i det.. så må du tro mig eller lade være.. Synes du skal have sandheden at vide og så håber jeg du reagerer efter det..

 13. Der er blevet kastet med mudder i begge retninger og det er usmart af jer begge. Hvis man vælger at være meget åben med ting på nettet må man også forvente at få igen, sådan er det når man vælger at lægge sit liv på nettet og så skal man også kunne tåle de kommentarer der følger med!

 14. Jeg har ikke noget imod jer begge – synes i på hver sin måde er nogen dejlige mennesker. Jeg har som mange andre også haft tanken at nogen af beskederne var henvendt til Belinda, men igen kan det være misforstået. Tror så det er sundt for jer begge lige at få luft her – for synes ihvertfald det har ligget i luften længe efterhånden.

  Dorthe: Uanset hvor hårdt en person har haft det i sit liv, giver det ikke vedkommende ret til at svine andre til. Jeg har sgu heller ikke haft det for let, men jeg kunne aldrig finde på at svine et andet menneske til.
  Nu ved jeg hvem du er, og synes ellers du virker som en stille og rolig person – sådan en kommentar havde jeg ærlig talt ikke regnet med fra din side.

  Vil også give Louise ret, men selvfølgelig kan der også komme uoverensstemmelser på nettet.

 15. sys det er lidt af en fallit erklæring af Q at hun ikke engang kan forsvare sig selv, men skal have sin veninde til det.. føj.. i mine øjne er bare et tegn på svaghed, en svag person der ikke kan have at andre har det godt.. vend det døve øre til Belinda du er en dejlig pige

 16. Jeg kan se det for begge sider af.. men tim.. jeg bliver gal på Qs vegne når der sker sådan noget og jeg VED der ikke er sandhed i ret meget af det.. jeg følger sku også med….

  Rikke, jeg er som regel stille og rolig, og kan være behagelig selvom folk måske ikke tror det.. men alle kan få deres pis bragt i kog..

  Jeg synes ærligt talt alle der har været inde og skrevet om dette ømtåleligt emne skulle tage og bakke.. og ikke kun mig vil jeg hurtigt sige.. og igen til dig tim, hvis du synes jeg skulle back off.. hvorfor fanden gør I det så ikke i steden for at hænge belinda i skørterne.. er hun ikke voksen nok til at sige fra også..

  Som før skrevet synes jeg belinda er en smuk pige, og har faktisk altid synes om hende selvom det kun var cyber.. så det kommer faktisk bag på mig, tro det eller lade være, at hun kan skrive sådan..

 17. Og belinda, du ved lidt hvem jeg er.. men kun over cyber.. jeg var med i Q sidste gruppe…
  Synes bare du virker til at være en frisk dejlig pige, og det gør mig faktisk trist til mode at du vender sådan på vrangen lige nu.. men håber du finder ud af det med q.. for ved hun faktisk synes godt om dig..

 18. Holi Moly!
  Så poster man et hurtigt indlæg inden man tager et smut til Sverige, og så når man kommer tilbage er der 18 kommentarer, der ikke alle lige er i den tone jeg ønsker!

  Dorthe, jeg havde godt regnet ud at det var dig fra UniqueQs, og er kusine til vedkommende jeg skriver om, men jeg må sige dig én ting! Du skal ikke kalde nogen som helst for kællinger på min blog, kan godt være du har en anden mening end jeg, og du har ret til at have den (selvfølgelig) MEN du skal fandme skrive pænt (har din IP. og kan let blokere dig fra min blog, ikke en trudsel, bare en oplysning)

  Jeg har ingen livlig fantasi, jeg ville da aldrig skrive sådan her på min blog, hvis jeg ikke var sikker på at beskederne var til mig.!
  Det er i øvrigt min blog, og hun har sin egen, så der er vel også plads til alle på nettet, right?

  Det er ikke første gang hun sviner mig til over twitter/facebok, i en “anonym” besked. Men denne gang har jeg simpelthen fået nok, og JA jeg snakker om hendes røv, undt?
  Hun kritisere hele min krop, ved at skrive ingen ville røre den med en ildtang, om jeg så tiggede og bad dem om det!? Hvem startede så den debat, om hinandens kroppe?!
  Barnligt at jeg følger trop, ja måske! (egentlig!?) MEN jeg vil ikke finde mig i mere fra hendes side, så nu har jeg droppet alt kontakten til hende, og jeg vil aldrig mere skrive en besked om/til hende mere, det er hun ikke værd.!!

  Det kan godt være de fleste der har skrevet en kommentar til dette indlæg, er enige med mig?! Men det er sgu da ikke noget JEG har bedt dem om. Så hvorfor er de skørteholdere?! Jeg kan sagtens forsvare mig selv, og gør det egentlig også nu, som jeg egentlig ikke havde behøvet, men fuck det.!
  Som de fleste skriver, har de læst med på sidelinjen, og har set det samme som jeg, så det må være dig og din kusine, der har en fantasi om hvor I ser ting der sker, som ikke sker i virkeligheden, for jer åbenbart!

  Du skriver også at hun har haft et hårdt liv, ja og?! Tror de fleste der skriver her på bloggen, alle har haft en svær tid i deres liv, med deres forældre, med kærester, med penge, med vold, og hvad ved jeg ikke!? Men det giver da ingen ret til at svine andre folk til! vel?
  Ja jeg har gjort det i dette blog indlæg, ja, det ved jeg, og er heller ikke vitterligt glad for det! Men jeg skal ud med min frustration over at en person kan være så led, og sparke til folk der allerede ligger ned, var blevet single 2 dage forinden, havde skrevet et fucking tudeindlæg på min blog med billeder og alt, så hun vidste godt jeg lå ned! Så hvorfor gnide salt i såret?

  Der KAN være tale om en misforståelse, men der er bare SÅ meget der ikke hænger sammen. Så en undskyldning som hun beder om, får hun ikke af mig, så kan hun svine mig til på twitter, face, på sin blog osv. resten af sine dage, kan og vil alligevel ikke læse dem (Hun er jo blokeret :D ..) En undskyldning får hun aldrig!

  Tak til alle jer andre med jeres kommentarer, har læst dem alle på vej til sverige, men har ikke ville svare før nu. (er svært at skrive en så lang smørre på Iphonen)

 19. Det er sørme usmageligt at svine andre til på den måde. Fik en personlig opsummering af Anja, og kan kun sige – way to go Belinda, sådanne personer er spild af plads og energi i ens liv. :)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *