En masse bavl..

Jeg har en masse at fortælle, og så alligevel ikke …

Efter mit knuste hjerte for 1½ uge siden, har jeg det meget bedre. Slet ikke at jeg er klar til en ny, og/eller søger en. Men jeg har ikke grædt længe, og jeg kan hører de sange igen, jeg hørte før jeg blev single. Fx. Medina – Os 2, eller Alicia Keys – Try sleeping with a broken heart, og andre kærlighedssange, jeg fik det dårligt når jeg bare hørte melodien af mange sange de første 1-3 dage efter. De mindede mig alle om hvordan jeg selv havde det, hvor ked af det jeg var, magtesløs osv.
– men alle de ting der gjorde mig til en helt anden, end hvad jeg i virkeligheden er, er væk nu. Og jeg kan både smile, grine, spise og sove igen :)
Jeg elsker igen livet … <3

Dagene på arbejdet er snart talt, d. 27 august starter jeg i skole (igen) .. og mine 4 månder hos byggestøtte-centeret, er nu overstået. Det har været rigtig godt at være her, super dejlige mennesker, og mange af dem kunne være min far ;) men det mærker man ikke på dem.
Udfordringerne har der ikke været mange af, da jeg kan de ting de laver her, men oplevelsen, minderne og venskaberne jeg har fået her, er jeg glad for ;) Glæder mig til at komme til næste sted på flyvestationen, som er O-Group (Pssst.. det er der ude vores F-16 piloter opholder sig, :P ..) Så skal jeg til at stille i uniform igen :D

Senere i dag, nærmere kl. 12:45 skal jeg stikkes i .. Ufff hader det sådan, jeg skal op og donere blod, eller jeg elsker tanken om at jeg gør noget godt, for nogle andre, men jeg bryder mig absolut ikke om at blive stukket i ..
Og når jeg er færdig i blodbanken, overvejer jeg at tage fri, men nu ser vi .. Der er jo ikke meget at lave alligevel, når det regner! (Skod) .. Men okay, jeg har da en masse vasketøj, og en opvask der venter hjemme, men det løber nok ingen steder, vel? ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment on “En masse bavl..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *