Av mit hjerte…

Ja jeg kan lige så godt smide det ind her også, det er på facebook – så ved “hele verden” det jo.. 
Tim er gået fra mig, har godt kunne mærke nogle dage han har været fjern, vi har ikke set hinanden, og jeg har ingen beskeder modtaget fra ham eller noget. Og når jeg skrev var det korte og betydningsløse beskeder, jeg fik som svar!

Jeg føler mig så dum det fatter man ikke, jeg er sygt forelsket i en mand der ikke ønsker at leve sit liv med mig, jeg har været lykkelig i alt den tid vi var sammen, og jeg troede det var det helt rigtige, ellers havde jeg aldrig bragt Nadia med ind i det og familien osv.

Og nu står jeg med et stort forklarings problem overfor Nadia, tænk i sidste uge var vi på besøg hos Tims forældre, Nadia havde tegnet en tegning til hans mor, og snakkede hele dagen om hun skulle lege med hans brødre.. *suk* alt er slut nu, hvad skal jeg dog sige til hende, hun er kun 5 år! …

Jeg kan hverken spise eller sove, har sovet sammenlagt måske 1 time i nat, og ikke spist siden i går middags, jeg kaster op, har smerter i brystet, og tuder konstant. Det kan også ses på billedet, ikke? at jeg er en lille tudemarie, mine øjne er svulmet op, ildrøde, og meget meget våde, hele tiden!

Jeg troede virkelig jeg havde fundet den rette, denne gang.. Men ak nej han er skredet fra mig nu, og jeg sidder her tilbage, helt knust, og føler mig simpelthen så fucking dum!

Tænk, på søndag ville vi have været sammen et ½ år allerede!
Jeg gider ikke forklare jer alle hvad der er sket, jeg er single og længere er den ikke, punktum!

Jeg smutter, kan ikke længere se tastaturet…
– Ved ikke hvornår I har mig tilbage!!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments on “Av mit hjerte…

 1. Åh søde, hvor er jeg bare ked af det på dine vegne :/
  Men du er en stærk, smuk kvinde, så selvom det hele er noget lort nu, så er jeg sikker på du nok skal komme igennem det!

 2. ØV hvor er det trist for dig. Håber virkelig du får det bedre snar.
  kææææææææææææææmpe kram herfra

 3. Sådan en nar , en virkelig fej måde at ende det på, jeg blev helt rørt ,da jeg læste det , jeg føler med dig. Jeg ved du kan komme igennem det, du er en stærk kvinde!!!!

  Knus fra Sara

 4. Hej søde Belinda,

  Tænker på dig og Nadia. Nadia er heldig at hun har en mor der til daglig giver hende så meget tryghed og stabilitet, så skal I nok klare det!

  Knus

 5. Jeg kan godt vlogge for dig på torsdag, hvis det skulle være? Så vlogger du bare når du får overskudet til det igen. Er virkelig ked af at høre det der er sket!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *