At være single, eller?

Jeg er jo single, og har været det (bum bum .. tælle-tælle) 19 dage .. Det er faktisk næsten 3 uger – som tiden dog går!
Problemet er så bare lige, at jeg ikke føler mig single.. Jeg er nok ikke klar til at være single, for jeg har ikke lyst til at tage i byen og flirte vildt med alle fyrene, eller fyren nede i fakta der smiler sødt … Eller på nogen som helst måde klar til en ny. Tim, er stadig en del af mit hjerte (og det ved han godt!) jeg kan endnu ikke give slip på ham, jeg har det bedst med (lige nu) at han har en plads i mit hjerte stadigvæk, og så alligevel ikke.
Jeg føler mig ikke fri, for I mit hoved er jeg ham utro hvis jeg kyssede med en fyr i byen – Ikke at jeg har lysten til det. Men hvis, lysten var der, ville jeg føle det var helt forkert over for Tim! Føler det hele er et stort rod i mit hovede.. Hvis han ville komme kravlene tilbage til mig, “på alle fire” .. Ville jeg ikke engang vide med mig selv, om jeg ville have ham tilbage!?
– For han har jo såret mig, og efterladt mig med et knust hjerte én gang, så hvorfor udsætte sig selv for det, endnu en gang.
Men på den anden side, så var jeg jo lykkelig i den tid vi var sammen, jeg svævede jo dagligt på min lille lyserøde sky, og var så forelsket – så det halve kunne være løgn!
Men nok om det, jeg tvivler på han kommer kravlende tilbage ..

Giver det i det hele taget mening det jeg skriver, nej vel, eller gør det?! Argh ved ikke hvad jeg skal stille op med mig selv, mine tanker, mine følelser, mine frustrationer, mit begær, & ønsker .. Jeg er træt af at “hører” på mig selv, hver gang jeg ligger mig i sengen, farer tankerne rundt i mit hovede, non stop .. Og oftest det jeg har tænkt på, det drømmer jeg også om, når jeg falder i søvn! – Ikke altid lige gode oplevelser .. Det ripper ofte op i en masse følelser morgenen efter …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment on “At være single, eller?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *