2 timers træning


Jeg har været oppe og træne i dag ;)

Først 1 times spinning, og der efter 1 times mave/balle/lår. Den normale instruktør har ferie, så det var hende jeg har om torsdagen til Puls & styrke. Super instruktør altså! Hun er fuld af energi og positiv udstråling, og det smitter af ;)
Hun kan huske mig ved fornavn, og hvad vi har snakket om osv. hun vil gerne huske hvem der er på hendes hold, og den holdning er sgu i orden – hvis du spørger mig ;)

Er ret sikker på jeg får ondt i mavemusklerne imorgen, for nogle af de øvelser vi lavede i dag, sveg rigtig godt i maven! Autch, men det skal gøre ondt, før det gør godt, ikke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “2 timers træning

 1. Har lige et spinningspørgsmål :) Bruger du specielle cykelbukser til det? Har fået at vide det er bedst at have rigtige cykelshorts med indlæg eller pude eller sådan noget i.
  \Anja

 2. Hej Anja
  Nej jeg har bare almindelige løbebuker på ;) Nogle har dem med puder bag på (ser ikke ret godt ud når de går, ha ha ) .. Men altså de første 2-3 gange kan det godt mærke i bagdelen at man har siddet 1 time på en cykel, men det er slet ikke slemt :)

 3. Det er helt klart til at holde ud, uden de “rigtige” bukser..
  Der er nok kun en 10 % der har de bukser af deltagerne på de hold jeg cykler på, såeh ;)

 4. Nå okay. Bare lidt sjovt for spurgte en instruktør i går, og han fik det til at lyde som om man ikke rigtig kunne cykle uden de bukser. Haha. Nå, men må jo prøve og se hvordan det går uden :P

 5. Ja prøv engang eller tre,.. Det er jo lige som når man ikke har cyklet i 100 år, så får man også ondt i bagdelen ;)
  Men altså de første par gange, kan man godt have lidt ondt bag i, men ikke noget man ikke kan holde ud, bare lidt ømhed .. *S* jeg klarer mig fint uden, gider ikke have en bold-røv ;D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *