15.08.2010

Jeg modtog i morges en sms fra min veninde Anja, om hvad vi skulle lave i dag. Vi havde faktisk ingen planer, men det havde hun :)
– Hun ville have os med til Avifuana i Kollund, med hundene. Det gjorde vi så, fik fodret både Nadia, og Pixel, gået en lille morgentur, og afsted ind til Aabenraa, hvor vi skulle mødes. Så tog vi ellers afsted, og jeg fik købt en ny seng til Pixel (ses på sidste billede) den var sat ned, 50 % sparede jeg :) så den kostede sølle 100 kr, den måtte hun ha´ …

Fik også købt foder til rotterne, og Pixel.

Efter 2 timer i Avifuana, drog vi afsted imod Aabenraa igen, og valgte at få noget at spise ;)
Der efter besluttede vi os at tage på hundestranden i det lækre vejr, og det nød vi alle sammen godt af. Anjas, hund Basse elsker vand, og det gør Nadia også, så de to legede godt sammen i vandet :) Pixel blev mest hos Anja og jeg og slikkede sol.


Men hun (Pixel) er altså gået omkuld nu, meget endda  …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments on “15.08.2010

  1. Jenni, det er fordi sønderjylland er bedst ;)

    Rikke, Jo Peppo? Han bor hos min datters far, ham jeg var sammen med i 7 år. han er 3 benet, og 7½ år gammel, og jeg bor på 1.sal ikke et liv for ham.

  2. Ååh… han ligner ellers virkelig Hansi..

    Hannibal var shæfer, labradour, rottweiler og skt. bernard blandning – Eneste forskel er faktisk, at basse ser ud til at have længere hår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *