Ved I hvad …

Ved I hvad …
Jeg er total mega over kodyl super meget stolt af mig selv! I går valgte jeg at løbe en tur, efter aftensmaden havde lagt sig, og vejret var blevet lidt køligere. Så omkring kl. 21:30 begiver jeg mig ud på en lille løbetur, med mit nye løbebælte til Pixel (og jeg selv) 5 km var planen.

Meeen da jeg når byskiltet, hvor jeg normalt vender om og løber tilbage som gir´ 5 km, var jeg slet ikke træt i kroppen, udmattet og vejrtrækningen var så fin så fin (er normalt meget dårlig til at trække vejret ordenligt når jeg løber) … Så jeg valgte at fortsætte, og vi løb og vi løb, og vi løb lidt mere, Pixel mærkede ikke vi løb længere end vi plejer, hun veg ikke mange gange fra min side, og ville også lege undervejs (tosset hund) ..

Da vi nåede hjembyen, var jeg stadigvæk ikke ret træt, benene var dog begyndt at syre lidt, men vejrtrækningen var stadig flot, så jeg ville presse mig selv lidt mere, så løb en omvej inde i byen, og satte tempoet op, dét fik min puls til at stige og vejrtrækningen blev mere besværet, men vi nåede hjem – helt uden at stoppe én eneste gang! *stolt*

Da jeg så ser på min Iphone hvor langt vi er nået, står den på 7,9 km! Er i klar over det er 8 km!!! Jeg har aldrig, jeg siger jer, aldrig løbet så langt i mit liv, og da slet ikke uden pauser, kan løbe 5 km, med en enkelt pause, og 4 km uden. Men i går aftes løb Pixel og jeg 7,9 km! Uden pauser! Kæft hvor er jeg stolt af mig selv!! Wohooooo!

Senere i dag, nærmere her kl. 17 står den på træning igen, sammen med Anne, vi skal til boldtræning (mave-ryg på en bold) .. Det bliver rigtig godt tror jeg ;) har jo aldrig mødt Anne, så det bliver spændende ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Ved I hvad …

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *