Thai-bo..

Jeg var til en intro time i Thai-bo i dag, sammen med Anne.. Som hun også nævner på sin facebook, føltes det ikke som en intro time, ferieafløseren havde alt alt for meget krudt i røven, og tog ikke rigtig hensyn til de 5 nye der var der for aller første gang, og intet kendte til kampsport! Når man lige var ved at komme ind i rytmen og de forskellige slag og spark, skiftede hun, eller vendte sig om, eller flyttede sig ned bag os, så bliver man altså forvirret!

Jeg kunne faktisk godt lide det, man får brugt kroppen på en anden måde en så mange andre sportsgrene, men tror jeg venter til de får Thai-bo her nede i Aabenraa, så jeg ikke skal til Haderslev hver gang, selvom det nu er super hyggeligt at træne med Anne, så bliver det også for dyrt for mig, hvis jeg skal kører 78 km hver gang jeg skal træne der oppe, hehe!

Jeg vil daffe i seng, er simpelthen træt, så godnat alle sammen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment on “Thai-bo..

  1. Åh, jeg elsker Thai-bo!
    Skal mindst til det to gange i ugen, ellers føles det ikke rigtigt! =D

    Håber I bliver mere glade for det med tiden!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *