Sommerland syd..

Jeg har været i sommerland syd i dag, sammen med Nadia og hendes far. Det er vigtigt for både ham og jeg, at Nadia forstår, og ikke mindst oplever vi godt kan tåle at være i samme rum, og snakke godt sammen osv., selvom vi ikke længere er kærester, og bor sammen.

Det var en rigtig hyggelig tur, Nadia morede sig meget, og ville stort set prøve det hele ;D
Det sidste vi prøvede var vandlandet, og det var sgu egentlig lidt koldt med vinden, nu hvor solen lå bag skyerne ;) Men vi fik prøvet samtlige rutchebaner, – Det begyndte også at regne da vi var i vandlandet, men altså hallo vi var jo våde, så vi havde ikke travlt med at blive færdige, som andre havde, heh!

Prinsessen fik også samlet små guldklumper, hvilket udløste en guldmedalje mere, til samlingen ;D – meget stolt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “Sommerland syd..

 1. Looks like you had a great day. And good thinking with the rain! :)
  It’s nice to see that some parents still put the child’s well-being first and I think it’s great that you take trips like these with her.

 2. Dejligt at se ansvarlige forældre, der tænker på barnets tarv først og ikke bruger det som våben mod hinanden.
  :)

 3. Hvor er det dejligt dig og Bøgh stadig kan lave sådan nogen ting sammen for Nadias skyld (og vel også fordi i stadig er gode venner :))! Der er ikke noget bedre, og er sikker på det er utrolig sundt for Nadia at hun ved hendes forældre ikke er sure på hinanden osv.
  … og hun ser ihvertfald ud som om hun morede sig meget :) hehe

 4. Tak alle sammen :)
  Og selvfølgelig er min datter vigtigst, og jeg ønsker kun det bedste for hende, hun kan jo ikke gøre for hendes mor og far ikke kan finde ud af at bo sammen (mere) .. Det skal da ikke gå ud over hende, og vil ikke bruge hende som våben, foragter selv de folk der gør det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *