Slanke update

Jeg har endelig fået målt og vejet mig, det er også kun 4 uger siden sidst, hah!!

Men har fundet ud af siden 11 Maj hvor jeg første gang blev målt, har tabt 10 cm på taljen!, og min bagdel er blevet hele 4 cm mindre! Wohoo det er godt! Men jeg er sgu stadigvæk irreteret over der absolut intet sker på mine lår og arme, og vægten siger +1000 gram! Men jeg tror nu mere det er muskler end det er fedt, for hvis man ser hvor mange cm jeg efterhånden har smidt så har jeg også fået flere muskler, og jeg har sgu fået en del pænere figur, selvom vægten kun i alt siger minus 3 kg!


Bedøm selv ;D … – har efterhånden næsten en pæn mave!
Giv gerne en kommentar, nu hvor jeg sådan vælger at flashe min knap så pæne krop! *G*

4 vejning
Dato: 25 juli 2010

Vægt tab siden sidst: + 1 kg
Vægt tab i alt: 3,0 kg

Underbryst: 83 cm
Talje: 81 cm
Hofte: 103 cm
Røv: 108 cm
Venstre overarm: 31,5 cm
Højre overarm: 32 cm
Venstre lår: 63 cm
Højre lår: 62 cmStart
Dato: 11 Maj 2010  

Vægt tab siden sidst: 0 kg
Vægt tab i alt: 0 kg

Underbryst: 85 cm
Talje: 91 cm
Hofte: 106 cm
Røv: 112 cm
Venstre overarm: 32 cm
Højre overarm: 33,5 cm
Venstre lår: 64 cm
Højre lår: 63,5 cm

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “Slanke update

 1. Super flot klaret Belinda! Bare klø på!
  Grunden til der ikke er sket det store med dine arme og lår er fordi, at det første sted man taber sig på er maven. Og der kan man jo se, at du er godt på vej ;)
  Så bare hold ved, så skal det nok komme snart :D

 2. Det er rigtig flot Belinda :) – synes du har fået en rigtig flot mave, man kan godt se der er sket noget ;)

  Det kan godt passe – for AB er mere sjælden end 0 og når tallet er så lavt for rhesus negativ (omkring 15 %) kan det ikke være mange der har samme blodtype som dig :). De kan så bruge dit blod til A, B og AB patienter – hvilket jo ikke er dårligt – det er jo de fleste patienter bortset fra 0.
  Det er så det jeg kan lide ved min blodtype :P – den kan bruges til alle inkl. mig selv :D

  Men ja; det er dejligt at hjælpe andre på den måde. Jeg er altid glad for at hjælpe andre, og er også organdonor. Kan ikke se hvorfor vi ikke kan give lidt til vores medmennesker :)

 3. Du er blevet rigtig smækkerlækker søde :)
  Og sådan kommer maven jo uheldigvis til at se ud efter en graviditet.. Men super at der er smidt 4cm :p

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *