Så kører jeg på WP

Ja som du nok kan se, så har jeg fået nyt design – og jeg kører på WordPress nu!
Det har voldet mange problemer og jeg har virkelig været sur på det, men nu lader det til at kører, der er stadig nogle små justeringer der skal laves på siden, men hvis du opdager nogen, så skriv da gerne en kommentar til mig, tak :)

Håber I kan lide designet, lige oven over bloggen her, er mine undersider, altså profil osv.
De øverste under topbanneret, er mine kategoriere. Hvis nogen skulle være i tvivl.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments on “Så kører jeg på WP

  1. Supper fedt design… jeg plejer at finde nogle designs og bygge lidt videre på så det får et personligt præg. Pt pusler jeg i baggrunden med et nyt design til min blog, men holder lige en pause, da det driller mig… kan mærke mit blodtryk trænger til en pause *G*

    Jeg kan se du har skrevet du har fået wp til din Iphone. Jeg har det også og bruger det mest til, hvis jeg fx er på ferie eller til at starte på et indlæg, hvis jeg lige pludselig på farten får en ide til et emne, så skriver jeg det som regel færdig hjemme på computeren. :-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *