Så er han hjemme ..

Jubiii … Tim er hjemme igen fra Italien, har godt nok også savnet ham da, heh!
Jeg mødtes med ham hjemme ved hans mor, sikke brun han er blevet. Da jeg var i hans arme igen, mærkede jeg suset i maven, duften af ham i min næse, og varmen fra hans krop og dejlige smil, *suk* er altså stadigvæk dybt forelsket!

Jeg havde nok regnet ud han havde en taske med hjem til mig, for han spurgte ind til det med tasker, om jeg kunne lide dem osv. Og den er da super flot den taske, jeg er ret vild med den ihvertfald, og den har masser af rum og plads nede i, wohoo!
Hvad jeg ikke havde regnet med var at der så lå en ekstra gave nede i tasken ;) der lå en fin lille æske med en sølv halskæde i, er rigtig glad for den (også for tasken) men et smykke, er jo noget vi piger er glade for, ikke?
eller ja jeg er ihvertfald, heh!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “Så er han hjemme ..

  1. Årh, det godt nok en sød kæreste du har dig, og det er da godt han husker at tænke på dig selvom han er et andet sted i verden d;

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *