Nadia kommer …

Ja jeg har Nadia på ferie i denne uge, eller egentlig først fra imorgen, men hendes far har lige afleveret hende. Jeg har også fået handlet ind til hun kom, og jeg blev hele 197,50 kr fattigere, syntes egentlig ikke det er meget man får for sine penge nu om dage. Altså okay, dvd´en er til mig selv, men mælken, yoghurten, ris, kødet osv. er jo noget vi skal bruge til henholdsvis, morgenmad, og aftensmad. Pålæg har jeg da, så det var kun rugbrød der skulle købes ind til middagsmad :)

Hundekiksne var vi løbet tør for, Nadia elsker at fodre rotterne med dem ;) og ja de her er til rotterne, og ikke hunden! hehe!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “Nadia kommer …

 1. Kære linker :)

  Skriver rundt for at fortælle jeg har valgt at skifte til gratis blogging, derfor vil jeg være glad for hvis du vil indsætte wordpress.com i mit link, så der kommer til at stå http://rikkesimone.wordpress.com.
  Indtil videre bliver det sådan da pengene er små. Når jeg får råd til at købe plads hos f.eks. one gør jeg det – men bliver ikke lige med det samme :)

  Håber alt går godt.
  Rikke
  (Kan ikke ændre min URL? :/ Den fryser bare når jeg trykker på “change your information”)

 2. Den film er altså også bare guld værd. Virkelig morsom.:)
  Men du har ret i det med pengene, jeg tænker det samme hver gang jeg handler ind.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *