I Zoo

Nadia, min barndomsveninde Anja og jeg, begav os næsten 5 kvarter i bil, op ad i landet i dag, for at komme i Givskud zoo.. Det er en super hyggelig Zoo, jeg har været der en del gange før, Anja derimod, havde aldrig været der ;) ..
Nadia elsker dyr, og er helt vild med aber har jeg fundet ud af, hun hvinede og grinte meget når de hoppede rundt, legede og bare var fjollede, det var lige noget for hende.

Vi var ret heldige med vejret, det var hverken koldt eller varmt – sådan lidt imellem nogle gange måtte vi have jakkerne af, og andre gange på ;) regn fik vi 10 minutter, men der var vi færdige med at se på dyrene, og skulle faktisk bare tilbage til bilen, for at kører rundt til de sidste dyr, heldigt! ;D Ja det tror jeg nok lige det var… hehe

Jeg har også lige et lille udvalg af billederne fra i dag, resten ligger på facebook, til dem jeg er venner med der :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 comments on “I Zoo

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *