Gratis tur i svømmehallen

Nadia, og jeg var i dag i svømmehallen. Jeg ville rigtig gerne lave mange sjove ting med hende, her i hendes sommerferie med mig, men der er bare ikke rigtig noget at lave, når vejret er gråt og det regner!? – Eller ja jeg syntes ikke det er sjovt at joske rundt i en zoo, når regnen siler ned, eller i et sommerland, eller på stranden eller lign. vejret er halv koldt og gråt, det er da typisk når jeg endelig har ferie, ikke? ;)

Men som sagt! – Vi tog i svømmehallen kl. 13.00 hvor de åbnede, men deres dankort maskine var istykker (Nå!) Og da jeg ingen kontanter havde med, måtte jeg aflevere mit sygesikringsbevis, som garanti for at jeg ville betale når vi kom ud igen.
Efter 2 sjove timer i svømmehallen, hvor Nadia virkelig hyggede sig, på den store vandrutschebane, der faktisk var lidt vild, i bølgerne osv. måtte vi vende næsen hjem ad, jeg var ved at ligne en gammel dame på 80 år, med alle de rynker, ha ha!

Da vi så kom ud for at betale, var deres dankort maskine stadigvæk i stykker, ham der skulle komme og ordne den, var stadigvæk ikke kommet, så knægten bag skranken, fortalte at det måtte blive på deres regning, vores tur i svømmehallen :) Det er da i orden service, hvis du spørger mig.

Nadia er lagt i seng nu, hun var godt træt. I morgen skal vi ind til Aabenraa (igen) vi skal ind til Olde, og op ad gågaden, hun snakkede noget om at Nadia skulle have en gave af hende ;) Så hun ville gerne vi lige kom forbi i morgen, ved middags tid, så det gør vi da bare lige, heh!

Jeg sidder her med stearinlys tændt, fotorammen er tændt (så hyggeligt..) musikken spiller, dyrene er fodret og bobler i henholdsvis deres køjer og kurve ;) .. En iskold cola har jeg også, og det er bare herligt at have ferie, …

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *