Giv en tudekiks..

For nu bliver jeg simpelthen nød til at skrive en tude blog, for hvor er jeg dog træt af folks ynkelige måde at være på!

De skælder ud over man kommentere deres blogindlæg, hvis man har en anden mening eller holdning end de har, og så bliver beskederne ofte slettet hurtigt igen, eller slet ikke godkendt, og så får man bare en sviner “anonymt” over twitter, facebook, via bloggen osv.

Hvis man ikke kan tåle at få (muligt) negativt respons på sine indlæg, hvorfor så have et kommentar system, og/eller en gæstebog, for hvis man kun vil have alt det positive og de søde beskeder, så kan man jo tage tilbage til folkeskolen, og få en penneven, ikke?
Vi er ikke alle ens, og vi har forskellige synpunkter på ting osv. men altså hvis folk har en anden mening end jeg har, hører jeg dem gerne, elsker at debattere ;) .. Bare ta´ mine indlæg om bevar/ryd Christiania, muskelhunde debatten osv.

Hvis man vælger at dele sit liv på nettet, med gud og hver mand, på godt og ondt, må man da også regne med en form for respons, både fra den negative side, men i den grad også den positive. Man kan jo vælge at dele hvad man har lyst til, og hvis man ved noget vil skabe uro i blog verdenen og man ikke ønsker dette skal ske, hvorfor så skrive indlægget?!

Syntes det er fedt, når andre ikke har samme mening :) at folk så tager det som et angreb med det samme, er jo for latterligt, nogen føler sig helt sikkert også trådt på af dette indlæg, men som sagt kom med en kommentar, evt. en negativ kommentar, jeg lader den blive ;D og du får et svar retur, I promise!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 comments on “Giv en tudekiks..

 1. Er man så ufed, hvis man deler den samme mening/holdning som dig?! ;) Jeg er nemlig dybt enig!!! Kunne ikke have sagt det bedre selv :)

 2. Årh hvis min hp var oppe og køre var det sådan en besked jeg skrev.. Hvor er det super godt sagt <3

 3. Sandra, nej nej, man må også godt have samme mening ;)

  Tumling, godt at hører!

  Kirsten, tjoe jeg er bare træt af at folk brokker sig over negative beskeder/holdninger på deres indlæg osv.

 4. Jeg synes det er meget op til begge parter at sørge for den gode stemning… Hvis man skriver om bestemte emner, og i det hele taget vælger at ligge sit liv ud offentligt, så må man også kunne tage lidt negativt engang imellem, for man kan ikke gå gennem livet, uden at opleve at mindst én vil være uenig i noget man selv synes.

  Det være sagt, så synes jeg også at rigtig mange glemmer at det er mennesker de kommunikere med på nettet. Det er ligesom om at fordi det er på skrift, så kan man tillade sig alt. Men det kan man altså ikke. Man må stadig gerne formulere sig rimelig dannet og høfligt, selvom man er uenig… Fremfor at begynde at kalde folk alt muligt og kamme helt over hvor det nærmer sig chikane. Det synes jeg da snart at jeg har set ret ofte rundt omkring – Desværre.

  Men så længe folk kan formulere sig ordentligt og også tage hensyn til den andens mening, så synes jeg at det er fint at man får debatterne frem fra begge sider. Jeg synes netop noget af det fede ved nettet er at man får andres syn på sagerne, hører andres forklaringer og argumenter på en debat og lign. :)

 5. Eeyorenyk, jeg er enig med dig!
  Der går ofte børnehave i den, jeg kan godt provokere, men jeg syntes ikke jeg skriver svinsk til folk, og kalder dem alt muligt. Kan godt komme med vredes udbrud over folk på twitter fx. men det har ingen relation til nogle “debatter” eller lign i blog verdenen :)

 6. Belinda – Netop. Man kan jo sagtens sige sin mening uden at skulle være svinsk og ubehøvlet. Og så synes jeg at der er stor forskel på hvordan man provokere. Det er sådan lidt at gå efter bolden og ikke manden i min verden. :) Man kan være nok så uenig og mene det modsatte, det er ok – Man skal bare lade være med at blive dybt personlig og komme ned på børnehaveniveauet. :p

 7. Kan jo ikke være andet end enig – og synes også selv det er dejligt folk har en anden mening end mig, giver jo god bund for nogen gode debatter :D

 8. Eeyorenyk, ja men jeg provokere ikke bare sådan en barnlig måde, syntes jeg ikke selv ihvertfald ;D ha ha …
  Men ja der er ved at være børnehave tendenser over alt på nettet nu, mange foras jeg er på, der sviner de hinanden til, og skælder ud og “puster sig op” …

  Louise :)

  Rikke, nemlig det er dejligt at få lidt en anden version af en historie, eller synspunkt ;)

 9. Jeg har ikke det mindste imod, at folk er uenig med mig i mine blogindlæg jeg skriver på min blog, men når folk skriver kommentar, hvor de ikke går efter manden og ikke bolden, så kan jeg ikke tage det seriøst mere. ;-)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *