Farmor/Oldemor 70 år

I dag har Nadia, Tim og jeg været til min farmor, og Nadias oldemors 70 års fødselsdag. Det var slet ikke noget vildt og voldsomt, bare det nærmeste fra familien, vi fik god mad og dessert på restaurant Royal, og da vi var færdige der, tog vi ud til min fasters hus, og fejrede fødselaren videre, og fik lækker smørrebrød til aftensmad. Har selvfølgelig glemt at få taget billeder af en masse, men I kan få 3 billeder :)

Nadias mad, frikadeller med pommes
(en sammensætning jeg aldrig har set før – var på menukortet, og det var det hun ville have)


Min dessert ;) Nadia fik pandekage med is..


Grankusinen, og Nadia bader i poolen, der var 28 grader varm! Skøønt!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

One comment on “Farmor/Oldemor 70 år

  1. De spare da ikke på frikadellerne :p Men synes nu tit man kan få den sammensætning.. Især til børn..

    Desserten kunne jeg godt spise.. :D

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *