Dyrlæge besøg

Nej nej rolig, det var bare det årlige besøg for Pixel. Hun er skam ikke syg, og hvis hun havde været, så skulle hun om alle omstændigheder alligevel afsted.
Hun var så fin slank, vejede 8,4 kg, havde flotte tænder, øjne, øre og pels var i orden og hun var bare perfekt :)

Hun var ikke helt glad for at se hvad han havde i hånden, det var som om hun vidste sprøjten ville gøre lidt ondt, for helt stille på bordet ville hun ikke sidde ;) Så jeg måtte jo lige holde lidt ved hende, og for en sikkerheds skyld, holdte jeg hendes snude, for hvis hun nu ville bide – Slet ikke at jeg tror det, men hvis ..
Efter hun havde fået stikket, ville hun ikke snakket mere med ham da ;) ha ha .. Så er det godt hendes vaccine holder i 3 år, og hvis hun ikke bliver syg inden det (7-9-13) så skal hun kun have set tænder osv. engang hvert år, indtil vi får næste indkaldelse på vaccinationen ..

Hun er meget groggy min lille hund, det kan I vel godt se?! Har faktisk lidt ondt af hende nu ;D ..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments on “Dyrlæge besøg

  1. Ligner nu mere hun tænker: Dumme dumme mor der sørger for jeg får ondt =D

    Godt at hun er som hun ska være.. Ik at jeg troede andet når det er dig der ejer hende =)

  2. Umiddelbart virker det ikke så dyrt – mener jeg fik det til 130 danske kr. sidst jeg regnede det ud. Men det er mange penge når ikke man har dem :/

  3. Det kan jeg ikke tage imod Belinda – ved ikke hvornår jeg har luft til jeg kan betale dig dem tilbage igen, men det er virkelig sødt af dig :)

  4. Har du en mail jeg kan sende mine oplysninger til så? :)
    Tusind tak! Det er virkelig sødt af dig – har skrevet dig ind under mine betalinger i september måned.

  5. Sofus han har det med at blive meget sur på dyrlægen :/ tror sagtens han kunne finde på at bide, og vi aner ikke hvorfor han er så nervøs for det. Sidst måtte de give ham mundkurv på, men den får de jo nok ikke på ham igen desværre..

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *